Po italsku do hubky /
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonat...
Uloženo v:
Série: | Italské postřehy,
část 3 |
---|---|
Hlavní autor: | Kučíková, Marta |
Další autoři: | Knechtlová, Ivona |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Mladá fronta,
2019
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Piktogram: |
![]() |
Podobné jednotky
-
Italská kuchařka /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2003) -
Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás /
Autor: Šámal, Petr, 1949-
Vydáno: (2016) -
Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek /
Vydáno: (2013) -
Jak chutná dolce vita : klasické i moderní recepty z Říma /
Autor: Galasso, Eleonora
Vydáno: (2017) -
Tajemství těstovin : více než 70 vynikajících receptů, od skutečných klasik po moderní a zdravé alternativy /
Autor: Santtini, Laura
Vydáno: (2019)