Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie /

Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autor...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Carreiro, Suzanne
Další autoři: Heroutová, Alena
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2018
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 155122 Dostupné  Požadavek