Po italsku do hubky /
Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonat...
Uloženo v:
Série: | Italské postřehy,
část 3 |
---|---|
Hlavní autor: | |
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Mladá fronta,
2019
|
Vydání: | První vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Piktogram: |
![]() |
Rezervovat titul
Dospělé oddělení
Jednotka 157712 | Dostupné Požadavek |
---|