Po italsku do hubky /

Jaký je ten správný recept na vynikající oblíbený šťavnatý pokrm, který s sebou Italové berou na rozpálenou pláž či na dlouhou horskou túru? Co je chutnější než famózní pizza spacca bicchieri čili rozflákaná sklenička? Jak je možné, že nevařící praktik zvládne levou zadní přípravu oblíbené peperonat...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Série:Italské postřehy, část 3
Hlavní autor: Kučíková, Marta
Další autoři: Knechtlová, Ivona
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Mladá fronta, 2019
Vydání:První vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Piktogram: cst
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.