Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek /

Kniha představuje jednotlivé oblasti Itálie a jejich gurmánské speciality. Následují předpisy na přípravu osvědčených italských jídel, rychlovek, pizz, těstovin, jídel z ryb a plodů moře, bezmasých i masových pokrmů, moučníků. Průvodce po kulinářky nejzajímavějších místech Itálie, kuchařské recepty...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Burda Media 2000, c2013
Edice:Apetit na cestách
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 153374 Vypůjčenodo: 15.5.2025  Rezervovat