Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek /
Kniha představuje jednotlivé oblasti Itálie a jejich gurmánské speciality. Následují předpisy na přípravu osvědčených italských jídel, rychlovek, pizz, těstovin, jídel z ryb a plodů moře, bezmasých i masových pokrmů, moučníků. Průvodce po kulinářky nejzajímavějších místech Itálie, kuchařské recepty...
Uloženo v:
Další autoři: | Hrbková, Alena |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Burda Media 2000,
c2013
|
Edice: | Apetit na cestách
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás /
Autor: Šámal, Petr, 1949-
Vydáno: (2016) -
Peace food : italská veganská kuchařka /
Autor: Dahlke, Rüdiger, 1951-
Vydáno: (2015) -
Po italsku do hubky /
Autor: Kučíková, Marta
Vydáno: (2019) -
Italská kuchařka /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2003) -
Jak chutná dolce vita : klasické i moderní recepty z Říma /
Autor: Galasso, Eleonora
Vydáno: (2017)