Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek /

Kniha představuje jednotlivé oblasti Itálie a jejich gurmánské speciality. Následují předpisy na přípravu osvědčených italských jídel, rychlovek, pizz, těstovin, jídel z ryb a plodů moře, bezmasých i masových pokrmů, moučníků. Průvodce po kulinářky nejzajímavějších místech Itálie, kuchařské recepty...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Další autoři: Hrbková, Alena
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Burda Media 2000, c2013
Edice:Apetit na cestách
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01698nam a2200361 a 4500
001 nkc20132497220
003 CZ PrNK
005 20171109212556.0
007 ta
008 131205s2013 xr ab e 001 0 cze
999 |c 104685  |d 104685 
020 |a 978-80-87575-07-9 
040 |a BOA001  |d OLA001  |d ABA001  |e RDA 
044 |a xr 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |9 19  |2 Konspekt 
080 |a 641.568(450)  |2 MRF 
080 |a (083.12)  |2 MRF 
245 0 0 |a Mamma mia!, aneb, To nejlepší od italských matek /  |c [fotografie Alena Hrbková ... et al.] 
246 3 0 |a To nejlepší od italských matek 
260 |a Praha :  |b Burda Media 2000,  |c c2013 
300 |a 157 s. :  |b barev. il., 1 mapa ;  |c 25 cm 
490 1 |a Apetit na cestách - Itálie 
500 |a Obsahuje rejstřík 
520 |a Kniha představuje jednotlivé oblasti Itálie a jejich gurmánské speciality. Následují předpisy na přípravu osvědčených italských jídel, rychlovek, pizz, těstovin, jídel z ryb a plodů moře, bezmasých i masových pokrmů, moučníků. Průvodce po kulinářky nejzajímavějších místech Itálie, kuchařské recepty na rozmanité, typicky italské pokrmy. 
650 0 7 |a italská jídla  |7 ph114806  |9 176826 
650 0 9 |a Italian cookery  |9 943681 
655 7 |a kuchařské recepty  |7 fd132687  |9 192032 
655 9 |a cookbooks  |9 934246 
700 1 |a Hrbková, Alena  |7 jo2006324607  |9 375154 
830 0 |a Apetit na cestách  |9 948596 
910 |a SMG506 
942 |2 ddc  |c KN 
993 |0 0  |1 420380153374  |2 ddc  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 140323  |a 329.00  |b 0  |c 153374  |d 2017-10-17  |e 19  |f DOSP  |g 641.5  |h 243.46  |i Pemic  |l DOSP  |m 14  |q 2025-05-15  |r 2025-03-15  |s 2025-03-15  |t 5  |w 2017-10-06  |y KN