Bifteky, řízky a další výborná masíčka /

Po úvodním hovězím (bifteky, roštěnky, svíčková, tatarák) následuje vepřové maso, mleté maso, játra, kuřecí, králík, ryby, zvěřina. Řízky z šunky a lančmítu doplňují recepty na omáčtičky(!) a chuťovky, několik salátů a samostatná kapitolka příloh.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Doležalová, Alena, 1958-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2013
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 151895 Dostupné  Požadavek