Pes, který jedl lanýže : příběhy a recepty z Umbrie /
Víte, co jsou „nahaté“ ravioly, jak se dělá „svaté víno“ a jak chutná scottadito neboli „spálený prst“? Proč je lepší kupovat králíka i s hlavou a co to znamená, když mají těstoviny „duši“? Kde je hlavní město cibule a jaký moučník upekly ženy z Assisi umírajícímu svatému Františkovi? Americká autor...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Carreiro, Suzanne |
---|---|
Další autoři: | Heroutová, Alena |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Argo,
2018
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Jak chutná dolce vita : klasické i moderní recepty z Říma /
Autor: Galasso, Eleonora
Vydáno: (2017) -
Po italsku do hubky /
Autor: Kučíková, Marta
Vydáno: (2019) -
Italská kuchařka /
Autor: Martin, Pavel
Vydáno: (2003) -
Glosy Pavla Maurera : nejezte, nepijte a nežijte blbě! /
Autor: Maurer, Pavel, 1959-
Vydáno: (2019) -
Sicilská kuchyně : vyprávění o Sicílii : recepty na jednoduché, rychlé a zdravé pokrmy ze surovin dostupných i u nás /
Autor: Šámal, Petr, 1949-
Vydáno: (2016)