Babiččiny regionální recepty za pár kaček ... /

Víte, co jsou to beleše, jak se připravuje dumlikačka nebo co je podstatou kočičí svatby? Za originálními a pro mnohé cizorodými názvy se skrývá šest desítek receptů na krajové speciality, které jednak prověřil čas, jednak je pořídíte za neobyčejně levný peníz a navíc si určitě pochutnáte. Na rozdíl...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Marounek, Dalibor, 1962-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : BVD s.r.o., 2016
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 151504 Dostupné  Požadavek