Krkonošská kuchařka /

Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů. Stovku receptů společně s celým týmem osobně vyzkoušela, ochutnala a čás...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šárková, Danka, 1969-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: [Praha] : Anahita, 2021
Vydání:Vydání první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641
Jednotka 160748 Vypůjčenodo: 18.5.2024  Rezervovat