Krkonošská kuchařka /
Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů. Stovku receptů společně s celým týmem osobně vyzkoušela, ochutnala a čás...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
[Praha] :
Anahita,
2021
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 02221nam a2200373 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 016020003752578 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20211119091420.0 | ||
008 | 210331s2021 xr ||| | cze| | ||
999 | |c 112002 |d 112002 | ||
020 | |a 978-80-87740-58-3 |q (vázáno) : |c Kč 480,00 | ||
040 | |a TUG001 |b cze |d ULG001 |e rda | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |9 19 | |
080 | |a 641.56(=162.3) |2 MRF | ||
080 | |a 641.56-027.541 |2 MRF | ||
080 | |a (437.31-17) |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Šárková, Danka, |d 1969- |7 xx0134945 |9 679035 | |
245 | 1 | 0 | |a Krkonošská kuchařka / |c Danka Šárková |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a [Praha] : |b Anahita, |c 2021 | |
300 | |a 124 stran : |b ilustrace ; |c 27 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
336 | |a statický obraz |b sti |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
520 | |a Autorka shromáždila recepty od krkonošských hospodyněk, které nazývá kouzelnicemi, jelikož ze základních potravin jako jsou brambory, mouka, zelí, mléko, vejce, houby, jablka apod. dokázaly zasytit celou rodinu včetně čeledínů. Stovku receptů společně s celým týmem osobně vyzkoušela, ochutnala a část z nich najdete v kuchařce s podrobnými návody a fotkami. |b Dnes tato KRKONOŠSKÁ regionální kuchařka nabírá opět na oblíbenosti, jelikož mnoho z nás chce vařit ze surovin, které jsou u nás v Česku vypěstované. Zkuste si připravit typické kyselo, hladkou ančku, hubovec nebo upéct rozcuchanou nevěstu. Hodně receptů je vegetariánských, protože maso bylo vzácné. Zajímavý je též finanční rozpočet, kdy zjistíte, že za relativně málo peněz se dá velice chutně uvařit. | ||
650 | 0 | 7 | |a česká jídla |7 ph116856 |9 178802 |
650 | 0 | 7 | |a regionální jídla |7 ph933251 |z Česko |9 963889 |
651 | 7 | |a Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast) |2 |9 192640 | |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |9 192032 | |
910 | |a SMG506 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
993 | |0 0 |1 420380160748 |2 ddc |4 0 |6 641_000000000000000 |7 0 |9 156758 |b 0 |c 160748 |d 2021-04-14 |e 22 |f DOSP |g 641 |h 480.00 |i Kosmas |l DOSP |m 15 |r 2024-11-25 |s 2024-10-25 |t 5 |w 2021-04-14 |y KN |