Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá /
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti kulinářského vkusu a kuchařského umění
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Kozák, Jan, 1970- (Překladatel) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
JOTA,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
On-line přístup: | http://www.obalkyknih.cz/file/toc/168764/pdf |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Autor: Child, Julia, 1912-2004, a další
Vydáno: (2014) -
Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
Autor: Child, Julia, 1912-2004
Vydáno: (2014) -
Oběd v Paříži : milostný příběh s recepty /
Autor: Bard, Elizabeth
Vydáno: (2011) -
Francouzky zrají jako víno : tajemství, jak neztratit šarm /
Autor: Guiliano, Mireille, 1946-
Vydáno: (2015) -
Francouzky netloustnou : kuchařka : jednoduchá rozmanitost s ryzí chutí /
Autor: Guiliano, Mireille, 1946-
Vydáno: (2011)