Obálka
Pro půjčování­ e-knih musí­te být přihlášeni.

Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /

524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Child, Julia, 1912-2004 (Autor), Bertholle, Louisette (Autor), Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
Médium: E-kniha Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: V Brně : Jota, 2014
Vydání:Vyd. 1.
Edice:Populárně naučná
Témata:
On-line přístup:http://www.obalkyknih.cz/file/toc/115412/pdf
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Internet

http://www.obalkyknih.cz/file/toc/115412/pdf

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 148818 Dostupné  Požadavek