Umění francouzské kuchyně : světoznámá bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně /
524 receptů francouzské kuchyně na přípravu pravých francouzských specialit. Kniha americké autorky, na jejíž přípravě se podílela se dvěma francouzskými kamarádkami, byla určena americkým hospodyňkám a vznikla v 50. letech
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , , |
---|---|
Médium: | E-kniha Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
Jota,
2014
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Edice: | Populárně naučná
|
Témata: | |
On-line přístup: | http://www.obalkyknih.cz/file/toc/115412/pdf |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Internet
http://www.obalkyknih.cz/file/toc/115412/pdfDospělé oddělení
Signatura: |
641.5
|
---|---|
Jednotka 148818 | Dostupné Požadavek |