Umění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá /
Julia Childová a Simone Becková přicházejí s pokračováním svého klasického díla, které inspirovalo celou generaci Američanů a pomohlo jim vytyčit nová kritéria v oblasti kulinářského vkusu a kuchařského umění
Uloženo v:
Hlavní autoři: | , |
---|---|
Další autoři: | |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Brně :
JOTA,
2015
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
On-line přístup: | http://www.obalkyknih.cz/file/toc/168764/pdf |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Internet
http://www.obalkyknih.cz/file/toc/168764/pdfDospělé oddělení
Signatura: |
641.5
|
---|---|
Jednotka 148819 | Dostupné Požadavek |