Léto s Italem : kulinářské toulky Emanuela Ridi italskou krajinou /

V této knize najdete kus Itálie. Můžete sedět doma v obýváku a kolem vás budou létat rackové, ucítíte vůni slaného moře a uslyšíte vlny, jak se lámou skály. Emanuel vám naservíruje více než 93 receptů originálních italských receptů, nejen z natáčení pořadu "Léto s Italem", a představí vyhl...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Ridi, Emanuele, 1974- (Autor), Melkusová, Blanka (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Velké Přílepy : Olympia, 2012
Vydání:1. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01511nam a2200289 a 4500
001 4203800000064392
005 20171108232236.0
008 121122s2012----xr ---------u-------cze-d
020 |a 978-80-7376-321-3 (váz.) :  |c 399.00 Kč 
040 |a SMG506  |e AACR2  |9 1 
043 |a e-it--- 
072 7 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |a 641  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.568(450) 
080 |a (083.12) 
100 1 |a Ridi, Emanuele,  |d 1974-  |7 osa2010582228  |4 aut  |9 627315 
245 1 0 |a Léto s Italem :  |b kulinářské toulky Emanuela Ridi italskou krajinou /  |c [text Blanka Melkusová] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Velké Přílepy :  |b Olympia,  |c 2012 
300 |a 261 s. :  |b barev. il. ;  |c 24 cm 
520 |a V této knize najdete kus Itálie. Můžete sedět doma v obýváku a kolem vás budou létat rackové, ucítíte vůni slaného moře a uslyšíte vlny, jak se lámou skály. Emanuel vám naservíruje více než 93 receptů originálních italských receptů, nejen z natáčení pořadu "Léto s Italem", a představí vyhlášené kuchaře, řezníky a nadšence do vaření. 
650 0 4 |a italská jídla  |9 176826 
655 4 |a kuchařské recepty  |9 192032 
700 1 |a Melkusová, Blanka  |7 kv2012730580  |4 aut  |9 773688 
910 |a SMG506 
999 |c 91022  |d 91022 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 420380141729  |4 0  |6 641_000000000000000_568450  |7 0  |9 121432  |a 279.30  |b 0  |c 141729  |d 2012-11-22  |e 8  |f DOSP  |g 641.568(450)  |h 399.00  |i Euromedia Group  |j 127  |l DOSP  |m 2  |n 0  |r 2024-10-08  |s 2024-09-25  |t 5  |w 2016-03-01  |y KN  |v V