Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny] /
Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...
Uloženo v:
Hlavní autoři: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor), Pšenička, Michal (Autor) |
---|---|
Další autoři: | Hrbková, Alena (Fotograf) |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2012
|
Vydání: | Vyd. 1. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Šéf na grilu II : 91 skvělých receptů Zdeňka Pohlreicha /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-, a další
Vydáno: (2012) -
Česko vaří s Pohlreichem /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Vydáno: (2013) -
Místo vejce banán : nejen veganská kuchařka /
Autor: Balcarová, Katka, a další
Vydáno: (2014) -
Šéf na grilu : 100 skvělých receptů Zdeňka Pohlreicha /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-, a další
Vydáno: (2011) -
Lehká kuchyně /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Vydáno: (2016)