Vejce nebo slepice : [80 šťavnatých receptů z drůbeže a pernaté zvěřiny] /

Lahodné drůbeží maso lze upravit na mnoho originálních způsobů a nikdy nezevšední. Přední šéfkuchař nabízí recepty od úpravy vajec, kuřete, husy, slepice a kachny až po křepelku, bažanta a holoubě. Recepty jsou převážně snadné, ovšem u náročnějších postupů bude odměnou jídlo, které si budete pamatov...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autoři: Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor), Pšenička, Michal (Autor)
Další autoři: Hrbková, Alena (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2012
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Pobočka Turnov II

Informace o exemplářích z: Pobočka Turnov II
Signatura: 641.55
Jednotka 141015 Dostupné  Požadavek