Kulinárium /
Kulinárium Zdeňka Pohlreicha je kniha, která měla vzniknout už dávno. Říká se, že vaření je forma umění, ale pravda to určitě není. Jde o řemeslo, které si může osvojit v podstatě kdokoli, kdo má dostatek zdravého selského rozumu a trpělivosti se naučit základní postupy a potom je aplikovat. V této...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Pohlreich, Zdeněk, 1957- |
---|---|
Další autoři: | Blecha, Josef, 1952- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Sevruga,
2017
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Taste of Red /
Autor: Dvořák, Adam, 1986-
Vydáno: (2021) -
Velká medvědí kuchařka /
Autor: Dvořák, Kateřina, 1993-
Vydáno: (2021) -
Kuchařská škola Marie B. Svobodové /
Autor: Svobodová, Marie B.
Vydáno: (2017) -
Převratné kvašení : kombucha, kefír, miso... : 70 receptů vždy po ruce /
Autor: Bureau, Sébastien, 1985-
Vydáno: (2021) -
Světová kuchařka pro kluky a holky : podle čarodějky Borůfky /
Autor: Rytířová, Helena, 1951-
Vydáno: (2012)