Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin

V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarbo...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Burda Praha, spol. s r.o., [2016]
Edice:Apetit sezona
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 151710 Dostupné  Požadavek