Jaro : svěží jídla ze sezonních surovin
V první ze čtyř plánovaných kuchařek - JARO - najdete recepty na každý den v měsících březnu, dubnu a květnu. V hlavní roli bude zářit sezonní zelenina, jako je baby špenát, chřest, křupavé saláty, plané rostliny... Nebudou chybět ani pokrmy s jehněčím masem, rybami či vejci, anebo dezerty s rebarbo...
Uloženo v:
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Burda Praha, spol. s r.o.,
[2016]
|
Edice: | Apetit sezona
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Podzim : využijte úrodu ze zahrad, sadů i lesů
Vydáno: (2016) -
Kuchařka pro chlapy
Vydáno: (2016) -
Letní kuchyně : plná slunce a vůní /
Autor: Dusy, Tanja
Vydáno: (2016) -
Čtyři roční období na talíři /
Autor: Sapík, Jaroslav, 1952-
Vydáno: (2016) -
Lehká kuchyně /
Autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957-
Vydáno: (2016)