Dýně : to nejlepší z podzimní úrody /

Dýňová polévka, dýňové carpaccio, dýňovo-špenátové rizoto nebo dýňové mousse...Tyto a mnoho dalších zajímavých delikates naleznete v této neobyčejné knize. Všechny postupy, návody a triky jsou znázorněny na fotografiích.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Kittler, Martina
Další autoři: Schütz, Anke, 1963-, Borecká, Jaromíra, 1972-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Vašut, 2015
Vydání:České vydání první
Edice:Jak na to (Jan Vašut)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 153378 Dostupné  Požadavek