Dezerty a cukroví : Více než 200 názorných receptů pro každou příležitost /
Kniha předpisů na známé i neznámé moučníky, dorty, dezerty a další druhy cukroví. Barevná fotografie u každého receptu ukazuje, jak lákavě by měl vypadat výsledek, a postupné názorné pokyny, často s dalším vyobrazením, vysvětlují postup přípravy. V kapitole speciální dezerty najdeme pěny, suflé, pud...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
1995
|
Vydání: | 3. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Kniha předpisů na známé i neznámé moučníky, dorty, dezerty a další druhy cukroví. Barevná fotografie u každého receptu ukazuje, jak lákavě by měl vypadat výsledek, a postupné názorné pokyny, často s dalším vyobrazením, vysvětlují postup přípravy. V kapitole speciální dezerty najdeme pěny, suflé, pudinky a ovocné dezerty s nápady, jak je zdobit a podávat. Další kapitola obsahuje předpisy na dorty a bábovky pro každou příležitost i sváteční a roční dobu. V knize najdeme recepty na rychlé a jednoduché moučníky a různé druhy náplní, recepty na drobné pečivo a sušenky včetně elegantních a nápaditě servírovaných mražených dezertů. Knihu uzavírá kapitola užitečných rad, základních receptů, pokynů a návodů a rejstřík |
---|---|
Popis jednotky: | Rejstř.s.260-264 |
Fyzický popis: | 264 s., front. |
ISBN: | 80-85871-59-9 |