Dezerty a cukroví : Více než 200 názorných receptů pro každou příležitost /

Kniha předpisů na známé i neznámé moučníky, dorty, dezerty a další druhy cukroví. Barevná fotografie u každého receptu ukazuje, jak lákavě by měl vypadat výsledek, a postupné názorné pokyny, často s dalším vyobrazením, vysvětlují postup přípravy. V kapitole speciální dezerty najdeme pěny, suflé, pud...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Berry, Mary, 1935-
Další autoři: Minaříková, Jitka, 1940- (Překladatel), Poupová, Karla (Překladatel)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Slovart, 1995
Vydání:3. vyd.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha předpisů na známé i neznámé moučníky, dorty, dezerty a další druhy cukroví. Barevná fotografie u každého receptu ukazuje, jak lákavě by měl vypadat výsledek, a postupné názorné pokyny, často s dalším vyobrazením, vysvětlují postup přípravy. V kapitole speciální dezerty najdeme pěny, suflé, pudinky a ovocné dezerty s nápady, jak je zdobit a podávat. Další kapitola obsahuje předpisy na dorty a bábovky pro každou příležitost i sváteční a roční dobu. V knize najdeme recepty na rychlé a jednoduché moučníky a různé druhy náplní, recepty na drobné pečivo a sušenky včetně elegantních a nápaditě servírovaných mražených dezertů. Knihu uzavírá kapitola užitečných rad, základních receptů, pokynů a návodů a rejstřík
Popis jednotky:Rejstř.s.260-264
Fyzický popis:264 s., front.
ISBN:80-85871-59-9