Dezerty a cukroví : Více než 200 názorných receptů pro každou příležitost /
Kniha předpisů na známé i neznámé moučníky, dorty, dezerty a další druhy cukroví. Barevná fotografie u každého receptu ukazuje, jak lákavě by měl vypadat výsledek, a postupné názorné pokyny, často s dalším vyobrazením, vysvětlují postup přípravy. V kapitole speciální dezerty najdeme pěny, suflé, pud...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Slovart,
1995
|
Vydání: | 3. vyd. |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Rezervovat titul
Dospělé oddělení
Signatura: |
641.5
|
---|---|
Jednotka 166232 | Dostupné Požadavek |