Chemie na talíři /

Kniha nabízí skutečně pestré čtení. Výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda vystřídá exkurz do zákoutí mongolské kuchyně.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Dvořák, Ondřej, 1962-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Grada Publishing, 2021
Vydání:První vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Kniha nabízí skutečně pestré čtení. Výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda vystřídá exkurz do zákoutí mongolské kuchyně.
Fyzický popis:207 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 24 cm
ISBN:978-80-271-2881-5