Jsou rostliny k jídlu? : jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě /

Rady a tipy, jak přijatelně upravit a vyrovnaně konzumovat ovoce a zeleninu tak, aby nám nezpůsobila zdravotní potíže. Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástraham...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hotzký, Jiří, 1951-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : ARSCI, 2018
Vydání:1. vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.