Jsou rostliny k jídlu? : jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě /

Rady a tipy, jak přijatelně upravit a vyrovnaně konzumovat ovoce a zeleninu tak, aby nám nezpůsobila zdravotní potíže. Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástraham...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Hotzký, Jiří, 1951-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : ARSCI, 2018
Vydání:1. vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 02258cam a2200421 i 4500
001 nkc20182995366
003 CZ PrNK
005 20220303092033.0
007 ta
008 180404s2018 xr a e f 000 0 cze d
020 |a 978-80-7420-054-0  |q (brožováno) 
040 |a KLG001  |b cze  |d ABA001  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |9 14 
080 |a 635.1/.8  |2 MRF 
080 |a 634.1/.8.076  |2 MRF 
080 |a 614  |2 MRF 
080 |a 613.26  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a (0.062)  |2 MRF 
100 1 |a Hotzký, Jiří,  |d 1951-  |7 pna2018988503  |9 951724 
245 1 0 |a Jsou rostliny k jídlu? :  |b jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě /  |c Jiří Hotzký 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a Praha :  |b ARSCI,  |c 2018 
300 |a 94 stran :  |b barevné ilustrace ;  |c 23 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
504 |a Obsahuje bibliografii 
520 |a Rady a tipy, jak přijatelně upravit a vyrovnaně konzumovat ovoce a zeleninu tak, aby nám nezpůsobila zdravotní potíže. Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii. Kniha je určena kuchařkám, konzumentům i potravinovým odborníkům a ti v ní naleznou spoustu zajímavých a zásadních faktů a též podnětů, jak zeleninu a ovoce vybírat a připravovat zdravěji než dosud. 
650 0 7 |a zelenina  |7 ph116750  |x zdravotní aspekty  |9 951725 
650 0 7 |a ovoce  |7 ph115628  |x zdravotní aspekty  |9 951726 
650 0 7 |a potraviny rostlinného původu  |7 ph114415  |9 951727 
650 0 7 |a zdravá výživa  |7 ph127589  |9 187879 
655 7 |a populárně-naučné publikace  |7 fd131864  |9 191750 
910 |a SMG506 
942 |2 ddc  |c KN 
999 |c 106563  |d 106563 
993 |0 0  |1 420380154904  |2 ddc  |4 0  |6 613_000000000000000  |7 0  |9 144170  |a 248.00  |b 0  |c 154904  |d 2018-07-04  |e 1  |f DOSP  |g 613  |h 178.56  |i Albatros  |l DOSP  |r 2020-03-23  |s 2019-04-01  |t 5  |w 2018-06-07  |y KN