Jsou rostliny k jídlu? : jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě /
Rady a tipy, jak přijatelně upravit a vyrovnaně konzumovat ovoce a zeleninu tak, aby nám nezpůsobila zdravotní potíže. Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástraham...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
ARSCI,
2018
|
Vydání: | 1. vydání |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
LEADER | 02258cam a2200421 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | nkc20182995366 | ||
003 | CZ PrNK | ||
005 | 20220303092033.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 180404s2018 xr a e f 000 0 cze d | ||
020 | |a 978-80-7420-054-0 |q (brožováno) | ||
040 | |a KLG001 |b cze |d ABA001 |e rda | ||
072 | 7 | |a 613 |x Hygiena. Lidské zdraví |9 14 | |
080 | |a 635.1/.8 |2 MRF | ||
080 | |a 634.1/.8.076 |2 MRF | ||
080 | |a 614 |2 MRF | ||
080 | |a 613.26 |2 MRF | ||
080 | |a 613.2 |2 MRF | ||
080 | |a (0.062) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Hotzký, Jiří, |d 1951- |7 pna2018988503 |9 951724 | |
245 | 1 | 0 | |a Jsou rostliny k jídlu? : |b jak se zdravě stravovat a vyhnout se potížím nejen při rostlinné stravě / |c Jiří Hotzký |
250 | |a 1. vydání | ||
264 | 1 | |a Praha : |b ARSCI, |c 2018 | |
300 | |a 94 stran : |b barevné ilustrace ; |c 23 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
520 | |a Rady a tipy, jak přijatelně upravit a vyrovnaně konzumovat ovoce a zeleninu tak, aby nám nezpůsobila zdravotní potíže. Zelenina a ovoce bezesporu patří do naší zdravé a pestré stravy, ale může v sobě skrývat nebezpečí, podobně jako u neopatrného užívání léčivých bylinek. Kniha seznamuje s nástrahami při konzumaci běžné rostlinné stravy a dává návod, jak zeleninu a ovoce upravit, aby našemu tělu neškodily a předaly mu výživné látky a energii. Kniha je určena kuchařkám, konzumentům i potravinovým odborníkům a ti v ní naleznou spoustu zajímavých a zásadních faktů a též podnětů, jak zeleninu a ovoce vybírat a připravovat zdravěji než dosud. | ||
650 | 0 | 7 | |a zelenina |7 ph116750 |x zdravotní aspekty |9 951725 |
650 | 0 | 7 | |a ovoce |7 ph115628 |x zdravotní aspekty |9 951726 |
650 | 0 | 7 | |a potraviny rostlinného původu |7 ph114415 |9 951727 |
650 | 0 | 7 | |a zdravá výživa |7 ph127589 |9 187879 |
655 | 7 | |a populárně-naučné publikace |7 fd131864 |9 191750 | |
910 | |a SMG506 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |c 106563 |d 106563 | ||
993 | |0 0 |1 420380154904 |2 ddc |4 0 |6 613_000000000000000 |7 0 |9 144170 |a 248.00 |b 0 |c 154904 |d 2018-07-04 |e 1 |f DOSP |g 613 |h 178.56 |i Albatros |l DOSP |r 2020-03-23 |s 2019-04-01 |t 5 |w 2018-06-07 |y KN |