Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /
Peter Mayle nás již po několikáté zavádí do pekárny Chez Auzet, která povýšila pečení a jedení chleba na téměř náboženskou úroveň. Seznamujeme se s humornými historkami a se stručnou historií čtyř generací pekařů, kteří se proslavili svou vášní pro dobrý chléb. Pronikáme do tajů pekárny, od přípravy...
Uloženo v:
Hlavní autor: | Mayle, Peter, 1939-2018 |
---|---|
Další autoři: | Auzet, Gérard, Sedláček, Jiří |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Argo,
2015
|
Vydání: | Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Piktogram: |
![]() |
Podobné jednotky
-
Večeře v Paříži : 50 francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování /
Autor: Bard, Elizabeth
Vydáno: (2019) -
Paříž, město lásky a nenávisti /
Autor: Kašpar, Zbyněk, 1970-
Vydáno: (2022) -
Gérard Philipe /
Autor: Bonal, Gérard, 1941-
Vydáno: (1997) -
Černé roucho /
Autor: Moore, Brian, 1921-1999
Vydáno: (2022) -
Francie autem /
Autor: Bailey, Rosemary, 1953-
Vydáno: (2023)