Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /
Peter Mayle nás již po několikáté zavádí do pekárny Chez Auzet, která povýšila pečení a jedení chleba na téměř náboženskou úroveň. Seznamujeme se s humornými historkami a se stručnou historií čtyř generací pekařů, kteří se proslavili svou vášní pro dobrý chléb. Pronikáme do tajů pekárny, od přípravy...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | , |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
Argo,
2015
|
Vydání: | Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Piktogram: |
|
Rezervovat titul
Dospělé oddělení
Jednotka 151454 | Vypůjčeno – do: 27.5.2024 Rezervovat |
---|