Tajnosti francouzského pekaře : návody, tajné tipy a recepty k pečení chleba /

Peter Mayle nás již po několikáté zavádí do pekárny Chez Auzet, která povýšila pečení a jedení chleba na téměř náboženskou úroveň. Seznamujeme se s humornými historkami a se stručnou historií čtyř generací pekařů, kteří se proslavili svou vášní pro dobrý chléb. Pronikáme do tajů pekárny, od přípravy...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Mayle, Peter, 1939-2018
Další autoři: Auzet, Gérard, Sedláček, Jiří
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Argo, 2015
Vydání:Vydání druhé, v nakladatelství Argo a v tomto překladu první
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Piktogram: cst
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Jednotka 151454 Vypůjčenodo: 27.5.2024  Rezervovat