Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů /

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervová...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Doležalová, Alena, 1958-
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: České Budějovice : Dona, 2016
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 149970 Dostupné  Požadavek