Zavařujeme a nakládáme : podle vyzkoušených receptů - Doležalová, Alena, 1958- (Dona, 2016)
Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování