Recepty se sníženým obsahem tuků, zejména cholesterolu /
Soubor kuchařských předpisů, které jsou vhodné ke snižování hladiny tuků a cholesterolu společně s uceleným vysvětlením nutriční terapeutky, jak tuky ve stravě ovlivňují naše zdraví.
Uloženo v:
Hlavní autor: | Havlová, Vladimíra |
---|---|
Další autoři: | Jirkovská, Alexandra, 1954- |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
V Praze :
Vyšehrad,
2024
|
Vydání: | Vydání čtvrté, upravené |
Edice: | Vaříme s dietní sestrou
|
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Jak snížit cholesterol přírodní cestou /
Autor: Berg, Aloys, 1946-
Vydáno: (2023) -
Malá diabetická kuchařka /
Autor: Havlová, Vladimíra
Vydáno: (2019) -
Jednoduchá kuchařka : jaterní dieta /
Autor: Zach, Lukáš
Vydáno: (2019) -
Kuchařka při onemocnění dnou : dieta bez purinů /
Autor: Milatová, Růžena
Vydáno: (2020) -
Zdravá a chutná strava při onemocnění dnou : 6. aktualizované vydání /
Autor: Müller, Sven-David, 1969-
Vydáno: (2018)