Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Další detektivní román z gastronomického prostředí v hlavní roli s kuchařem a samozvaným detektivem Xavierem Kiefferem. Kdo by čekal, že některé ryby mají větší cenu než lidský život!?
Uloženo v:
Série: | Šéfkuchař Xavier Kieffer,
část 2 |
---|---|
Hlavní autor: | Hillenbrand, Tom, 1972- |
Další autoři: | Ryčl, František, 1961- |
Médium: | E-kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Brno :
MOBA,
2024
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Podobné jednotky
-
Karmínové zlato : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2024) -
Ďábelské ovoce : kulinářské krimi /
Autor: Hillenbrand, Tom, 1972-
Vydáno: (2023) -
Karmínové pouto /
Autor: Hodge, Rosamund
Vydáno: (2018) -
Zlato /
Autor: Rhodes, Dan, 1972-
Vydáno: (2014) -
Zlato /
Autor: Muška, Ladislav, 1928-
Vydáno: (2003)