Domácí sýry /

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, koupit mléko, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí,...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Rubášová, Petra, 1970- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Brno : CPress, 2015
Vydání:1. vydání
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
 Rezervovat titul

Dospělé oddělení

Informace o exemplářích z: Dospělé oddělení
Signatura: 641.5
Jednotka 148458 Vypůjčenodo: 19.6.2025  Rezervovat