Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! /
Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Czech |
Vydáno: |
Praha :
NF Distribuce,
2013
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
On-line přístup: | http://www.obalkyknih.cz/file/toc/71698/pdf |
Tagy: |
Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
|
Shrnutí: | Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové Zdravé varianty přípravy pokrmů, prospěšné též pro žlučníkáře a pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. Vaření s vynecháním obtížně snášených potravin, jako je lepek, sója či mléčné výrobky. Předpisy na snídaně, svačiny, polévky, omáčky, hlavní jídla, přílohy, sladkosti. Popis vhodných potravin, příprava pokrmů, rady, čím nahradit nevhodné suroviny ap. Barevné, celostránkové fotografie hotových jídel |
---|---|
Fyzický popis: | 254 s. : barev. il., portréty ; 31 cm |
Bibliografie: | Obsahuje bibliografii |
ISBN: | 978-80-905564-0-9 (váz.) : |