Citlivá kuchyně, aneb, Štíhle, zdravě, bez alergie, bezlepkově, bez mléka, bez chemie, i pro začátečníky, a úžasně chutně! /

Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Šichtařová, Markéta, 1976- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : NF Distribuce, 2013
Vydání:1. vyd.
Témata:
On-line přístup:http://www.obalkyknih.cz/file/toc/71698/pdf
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Popis
Shrnutí:Snadné a rychlé recepty pro lidi s velmi citlivým trávením, kteří mají zdravotní problémy, jako je celiakie a Crohnova choroba, potíže se zažíváním. Vaření bez chemie, bez nejčastějších alergenů a bezlepkové
Zdravé varianty přípravy pokrmů, prospěšné též pro žlučníkáře a pro lidi, kteří chtějí být štíhlí a zdraví. Vaření s vynecháním obtížně snášených potravin, jako je lepek, sója či mléčné výrobky. Předpisy na snídaně, svačiny, polévky, omáčky, hlavní jídla, přílohy, sladkosti. Popis vhodných potravin, příprava pokrmů, rady, čím nahradit nevhodné suroviny ap. Barevné, celostránkové fotografie hotových jídel
Fyzický popis:254 s. : barev. il., portréty ; 31 cm
Bibliografie:Obsahuje bibliografii
ISBN:978-80-905564-0-9 (váz.) :