Klenoty klasické evropské kuchyně /

Klenoty klasické evropské kuchyně jsou psány přesně tak, jak Roman Vaněk umí. Téměř 200 receptů je detailně popsáno krok za krokem tak, aby je pochopil i začátečník a obrovské množství informací obohatí i profesionální kuchaře. Všechny recepty jsou doprovázeny skoro 650ti barevnými fotografiemi. V d...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Vaněk, Roman, 1969 leden 11.- (Autor)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Prakul Production, 2013
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
LEADER 01649nam a2200337 a 4500
001 4203800000067539
005 20200808235026.0
008 140217s2013----xr ---------u-------cze-d
015 |a cnb002510780 
020 |a 978-80-87737-06-4 (váz.) :  |c 399.00 Kč 
040 |a SMG506  |e AACR2  |9 1 
043 |a e------ 
072 7 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |a 641  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641.55 
080 |a 641.568(4) 
080 |a (083.12) 
100 1 |a Vaněk, Roman,  |d 1969 leden 11.-  |7 xx0110388  |4 aut  |9 938551 
245 1 0 |a Klenoty klasické evropské kuchyně /  |c Roman Vaněk 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a Praha :  |b Prakul Production,  |c 2013 
300 |a 263 s. :  |b barev. il., portréty ;  |c 31 cm 
500 |a Redakce Roman Vaněk, Jana Vaňková, Dita Klepková, Zdeněk Ertl--Tiráž 
520 |a Klenoty klasické evropské kuchyně jsou psány přesně tak, jak Roman Vaněk umí. Téměř 200 receptů je detailně popsáno krok za krokem tak, aby je pochopil i začátečník a obrovské množství informací obohatí i profesionální kuchaře. Všechny recepty jsou doprovázeny skoro 650ti barevnými fotografiemi. V deseti kapitolách se tak naučíte vařit to nejlepší, co je v evropské kuchyni k máni. 
650 0 4 |a jídla  |9 176866 
650 0 4 |a evropská jídla  |9 255815 
655 4 |a kuchařské recepty  |9 192032 
900 |a KLG001  |b 15 
910 |a SMG506 
999 |c 93326  |d 93326 
942 |c KN 
993 |0 0  |1 420380144441  |4 0  |6 641_500000000000000  |7 0  |9 123980  |a 279.30  |b 0  |c 144441  |d 2014-02-17  |e 4  |f DOSP  |g 641.5  |h 399.00  |i Euromedia  |j 15  |l DOSP  |n 0  |q 2025-04-23  |r 2025-03-25  |s 2025-03-25  |t 5  |w 2016-03-01  |y KN  |v V