Prostřeno bez servítků : téměř 100 pokrmů současné kuchyně okořeněných postřehy ze života /

Šéfkuchař, který nikdy nenosí čepici, majitel dvou restaurací, které jsou plné hostů, televizní moderátor, který má vždy dobře nabroušeno. Zdeněk Pohlreich nabízí své recepty od předkrmů po dezerty, které jsou hvězdami jeho podniků, ale zároveň vás seznámí se svou životní cestou od trpkých začátků k...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Pohlreich, Zdeněk, 1957- (Autor)
Další autoři: Hrbková, Alena (Fotograf)
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Praha : Ikar, 2010
Vydání:Vyd. 1.
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Buďte první, kdo okomentuje tento záznam!
Nejprve se musíte přihlásit.