Království děsu /

Šestý díl z řady gamebooků o Lone Wolfovi, posledním rytíři řádu Kai. Obsahuje rozsáhlé bonusové dobrodružství, příběh Gwyniana, mistra astrologa, který Lone Wolfovi pomáhá v jeho pátrání po Kamenech vědění.

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Série:Magnakai, část 1
Hlavní autor: Dever, Joe, 1956-2016
Další autoři: Šedá, Věra, 1923-, Longmore, Rich
Médium: Kniha
Jazyk:Czech
Vydáno: Ostrava : Mytago ; 2014
Vydání:Vyd. 2., V nakl. Mytago 1.
Edice:Lone Wolf (Mytago)
Témata:
Tagy: Přidat tag
Žádné tagy, Buďte první, kdo otaguje tento záznam!
Piktogram: gmb
Popis
Shrnutí:Šestý díl z řady gamebooků o Lone Wolfovi, posledním rytíři řádu Kai. Obsahuje rozsáhlé bonusové dobrodružství, příběh Gwyniana, mistra astrologa, který Lone Wolfovi pomáhá v jeho pátrání po Kamenech vědění.
Jsi Lone Wolf - poslední Mistr Kai. Poté, co jsi nalezl knihu Magnakai, jsi přísahal, že obnovíš řád Kai v jeho dřívější slávě. Abys mohl tento úkol splnit, musíš získat Kámen vědění z Varetty, poklad, který obsahuje tajné síly tvých předků. V Království děsu se vydáš po starodávných stopách, které tě zavedou hluboko do nepřátelského Stornlandu, kde se válka, zrada a intriky spiknou, aby mařily tvé úsilí. I v této knize se stáváte hlavním hrdinou, který rozhoduje sám o svém dalším osudu. Dobrodružství Lone Wolfa představují unikátní interaktivní sérii, v níž se každý čtenář stává hrdinou a sám rozhoduje o průběhu napínavého příběhu. Každou epizodu lze hrát samostatně, nebo je lze zkombinovat a získat tak fantastický RPG epos.
Fyzický popis:[328] stran : ilustrace, 1 mapa ; 16 cm
ISBN:978-80-87761-05-2