Partnerské duety : od vztahových konfliktů k nalezení souladu - Mynář, Michal, 1976- (Mladá fronta, 2025)
Psychoterapeut představuje anatomií krize, vysvětluje, co se skrývá za oponou konfliktu, naučí umění emoční odolnosti, pomůže postavit rozbořené mosty a dovede od přežívání v nefunkčním vztahu k radostnějšímu životu.