Záhadná teritoria : pohled do duše Bernarda Miniera - Minier, Bernard, 1960- (XYZ, 2025)
Světoznámý francouzský spisovatel se ohlíží za svojí kariérou a s odzbrojující upřímností popisuje období, kdy se pohyboval na hranici života a smrti.