Na vlastní oči : příběh válečného Kyjeva - Ponomarenko, Ilja, 1992- (XYZ, 2025)
Ukrajinský novinář ve svých reportážích popisuje průběh počátečních bojů na Ukrajině během jara 2022 v širších mezinárodních souvislostech.