Povídky ke kávě. - Hrabáková, Hana, 1962- (Mea culpa, 2024)
Autorka v předchozích letech úspěšně publikovala již devět dílů cyklu "Povídky ke kávě" a nyní přichází s další částí této povídkové série. Čtenáře oslovuje uceleným souborem humorných textů doslova "ze života".