Bill Gates : mýtus hodného miliardáře - Schwab, Tim, 1980- (Jota, 2024)
Práce popisuje, jak Bill Gates prostřednictvím svých peněz získal moc nad veřejnou politikou, soukromými trhy, vědeckým výzkumem i médii.