Návrat do Bridgewater - Hattenhauer, Kristina, 1990- (Fortuna Libri, 2024)
Olivie se vydá do rodného města svého zemřelého partnera, aby splnila jeho poslední vůli, a setkává se s jeho arogantním otcem.