Otilie Vranská : jak to bylo doopravdy s její vraždou - Galaš, Radek, 1967- (Skutečné zločiny (Nastole), 2024)
Autor se na základě studia policejních dokumentů snaží přinést nové poznatky k případu vraždy Otilie Vranské z roku 1933.