50 vět, které vám usnadní život : klíč k vnitřní sebejistotě - Kuschik, Karin, 1966- (Kazda, 2024)
Autorka na základě příběhů ze života v knize ukazuje 50 vět, jejichž vyslovení a používání předchází konfliktům, vylepší život, sociální interakci a komunikaci, ale také vede k vnitřní sebejistotě.