Zabiják od Zelené řeky - Rule, Ann, 1931-2015 (True crime (Jota), 2023)
V tomto provokativním a překvapujícím příběhu investigativní žurnalistiky se legendární spisovatelka žánru true crime ponořila do bezmála dvacetiletého honu za nejaktivnějším a svého času nejděsivějším sériovým vrahem Ameriky, Garym Ridgwayem.