Mít čas žít - Pašková, Dominika, 1989- (Pointa, 2023)
Průvodce určený všem, kteří se cítí lapeni v moci nedostatku času a hlavně pro ženy, které touží skloubit život s dětmi s podnikáním, partnerstvím, péčí o sebe sama, pomocí, porozuměním druhým a především nalezením své vlastní skryté podstaty.