Vítejte v Pekle - Bureš, Roman, 1975- (Fantastická Epocha, 2022)
Sbírka čtrnácti povídek napříč žánry od českého autora. Nalezneme zde klasickou fantasy, ale i horor, postapokalyptické vize a nečekaně i pohádku.