Slib mrtvým - Jenkins, Victoria (Knihy Omega, 2021)
Krimithriller ze série o dvou vyšetřovatelkách Kingové a Laneové. Jak souvisí zmizení dvou mužů a hrdelní zločin, který se odehrál před třiceti lety?